امروز: جمعه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۴
زمان انتشار : سپتامبر 26th, 2025 8:20 | کد خبر : 26089 | چاپ این مطلب چاپ این مطلب

برگزاری سومین سمپوزیوم بین‌المللی «هوش مصنوعی، بیمه و گردشگری» در استانبول

سومین سمپوزیوم بین‌المللی «هوش مصنوعی، بیمه و گردشگری؛ فرصت‌ها و تهدیدها» به‌صورت حضوری و آنلاین در استانبول و توسط دپارتمان بیمه‌های تجاری کالج بین‌المللی Avicenna گرجستان برگزار شد.

به گزارش روز جمعه مغانه آنلاین، این رویداد، میزبان جمعی از برجسته‌ترین متخصصان، مدیران و پژوهشگران حوزه بیمه و گردشگری از ایران و سایر کشورها بود و فرصتی مناسب برای تبادل دانش، تجربیات و دستاوردهای علمی فراهم آورد. در این سمپوزیوم از “دکترین اقتصاد دیجیتال بیمه‌های تجاری”  رونمایی شد.

در ابتدای رویداد پروفسور پدارم موسوی،رییس سمپوزیوم ضمن قدردانی از حضور شرکت کنندگان، سخنرانان، روسا، دبیران و اعضای کمیته ها و همچنین حمایت رییس کالج ابن سینا گرجستان و حامیان رویداد(COMSTECH, OIC, CINVU) نسبت به تبیین اهداف و استراتژی رویداد و همچنین تشریح اقدامات صورت گرفته در خصوص برگزاری پرداخت و در ادامه پروفسور Məhəbbət Əshir Məmmədov و دکتر Xanlar Ilqar Gəniyev از دانشگاه‌AZMİU کشور جمهوری آذربایجان، همچنین آقای دکتر جانعلی محمود صالحی ، آقای دکتر محمد زاهدنیا ، آقای مهندس مجید بختیاری ، خانم دکتر مهرنوش شیرانی و آقای استاد فرخ مطهر از صنعت بیمه ایران به ارائه سخنرانی و دیدگاه‌های تخصصی خود پرداختند.

این رویداد بین‌المللی، با دریافت مقالات علمی از کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان، روسیه، جمهوری خودمختار نخجوان، فرانسه، کانادا، لبنان، افغانستان، صربستان، بلاروس، لهستان، رومانی، ازبکستان، تاجیکستان، گرجستان، اوکراین، آمریکا و آلمان، به بستری مهم برای تقویت همکاری‌های علمی و صنعتی در حوزه هوش مصنوعی، بیمه و گردشگری تبدیل شد.

در بخش پایانی، رئیس رویداد و مدیر دپارتمان بیمه های تجاری کالج بین المللی AVICENNAگرجستان بیان کرد: چهارمین سمپوزیوم بین‌المللی هوش مصنوعی، بیمه و گردشگری با چشم‌انداز استراتژیک” پیشبرد علم و پژوهش برای حمایت از توسعه پایدار در بیمه و گردشگری” در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌صورت حضوری و آنلاین در لندن، انگلستان برگزار خواهد شد.

وی افزود این رویداد با مشارکت و حمایت مراکز دانشگاهی، نهادهای بین‌المللی پژوهشی و کارآفرینان، فرصت‌های نوینی برای همگرایی علمی و صنعتی ایجاد خواهد کرد و از طریق جی میل ۴th.ai.it2026@gmail.com  دبیرخانه  امکان برقراری ارتباط با مخاطبان فراهم شده است.

گفتنی است این رویداد معتبر، در شهریور ماه سال جاری در استانبول پایتخت ترکیه برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظرات