امروز: پنج شنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۵
زمان انتشار : جولای 22nd, 2026 10:10 | کد خبر : 26400 | چاپ این مطلب چاپ این مطلب

نزدیک ۷۰ انشعاب غیرمجاز برق در اردبیل برچیده شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: با شناسایی و جمع‌آوری ۵۶ مورد دستکاری کنتور و ۶۹ انشعاب غیرمجاز در مجموع هزار و ۲۶۸ مگاوات‌ساعت انرژی از محل کشف این تخلفات احصا شد و نقش مهمی در حفظ حقوق مشترکان و پایداری شبکه دارد.

مغانه آنلاین- چهارشنبه ۳۱تیر۱۴۰۵

ناصر عبداللهیان در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به برگزاری دوازدهمین مرحله رزمایش طرح ملی مهتاب با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق در استان اظهار کرد: در این طرح ۲۵۸ انشعاب عادی و ۲۳ مشترک سنگین مورد بازبینی قرار گرفت.

وی گفت: مقابله با انشعابات غیرمجاز و مدیریت تلفات انرژی نقش مهمی در پایداری شبکه برق، ارتقای کیفیت خدمات و حفظ حقوق همه مشترکان دارد و طرح ملی مهتاب با هدف ایجاد پایداری در شبکه با جدیت در استان به صورت مستمر اجرا خواهد شد.

وی افزود: همچنین با اجرای این طرح ۳۲ حلقه چاه آب کشاورزی، ۱۶ مسجد و مرکز مذهبی، ۴۸ مرکز تجاری و ۳۱ اداره و بانک مورد بازدید قرار گرفت و ۶۹ دستگاه کنتور معیوب تعویض و ۸۵ دستگاه کنتور جدید و ۱۴ شمارش‌گر نصب شد.

عبداللهیان از مردم خواست در صورت مشاهده استفاده غیرمجاز از برق، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۲۱ یا سامانه‌های پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ و ۳۰۰۰۶۱۲۱ به صورت پیامک اطلاع دهند تا با مشارکت مردم شبکه‌ای ایمن‌تر، پایدارتر و عادلانه‌تر برای همه مشترکان فراهم شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل افزود: برای حفظ محرمانگی، سامانه‌ها طوری طراحی شده که مشخصات و شماره تماس گزارش‌دهندگان محرمانه باقی می‌ماند.

عبداللهیان با اشاره به اقدامات انجام‌ شده در حوزه روشنایی معابر گفت:‌ تنظیم ساعت نجومی روشنایی معابر و تعدیل بار ۳۷ چراغ در معابر و بلوارهای اصلی و اصلاح روشنایی ۳۵ تابلو در نقاط مختلف باعث شد مصرف انرژی کاهش و بهره‌وری در شبکه برق استان افزایش یابد.

به گفته وی ، این‌ رزمایش با مشارکت ۱۲۰ نفر از همکاران در قالب ۶۰ تیم در نقاط مختلف استان اردبیل اجرا و گروه‌های عملیاتی اقدام به نصب کنتورهای هوشمند، کنترل مشترکان پرمصرف، جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز و کاهش تلفات شبکه برق کردند.

 

 

اخبار مرتبط

نظرات