امروز: چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳
زمان انتشار : دسامبر 15th, 2022 9:00 | کد خبر : 24393 | چاپ این مطلب چاپ این مطلب

کنفرانس ملی تعالی فردی و کوچینگ کسب و کار

اصلی ترین شرط موفقیت و دستیابی به رضایت در زندگی، داشتن یک نقشه راه است تا در تنها فرصتی که برای زندگی کردن در اختیار داریم، به آرمانی که به زندگی ما معنا می­دهد دست یابیم. این نقشه راه باید مبتنی بر یک الگوی اثربخش برای مدیریت عمر باشد. آنچه مایه حیرت و شگفتیست، این […]

اصلی ترین شرط موفقیت و دستیابی به رضایت در زندگی، داشتن یک نقشه راه است تا در تنها فرصتی که برای زندگی کردن در اختیار داریم، به آرمانی که به زندگی ما معنا می­دهد دست یابیم. این نقشه راه باید مبتنی بر یک الگوی اثربخش برای مدیریت عمر باشد. آنچه مایه حیرت و شگفتیست، این است که در حالیکه امروزه دانش مدیریت شاخ و برگهای بسیار گسترده­ای پیدا کرده و گرایشهای خیلی متنوعی از مدیریت  در حوزه های مختلف تعریف شده است، برای مدیریت باارزش ترین سرمایه خود که همان عمرمان است، آموزشها و راهکارهای بسیار اندکی ارایه شده است. این در حالیست که شاید تنها جنبه­ای از مدیریت که همه انسانها بلااستثناء به آن نیاز دارند، همین مورد است. در سومین کنفرانس ملی تعالی فردی و کوچینگ کسب و کار که در تاریخ ۲۸ آذر ۱۴۰۱ در اتاق بازرگانی ایران برگزار می شود، دکتر محمد وکیلی، موسس آکادمی خاص باش با ارایه یک الگوی بدیع مدیریت عمر، به شما کمک می کند تا از وضعیت خود در این مسیر به خوبی آگاه شوید و اثربخش ترین شیوه را برای بهره برداری بهینه از باقیمانده سرمایه عمر خود کشف کنید.

در آکادمی خاص باش، اساسی ترین باور این است که همه انسانها بدون استثناء خاص هستند. چرا که خالق همه ما خداوندی است که خود را در خلقت انسان تحسین کرده است و از روح خود در کالبد تک تک انسانها دمیده است. اما برای اینکه این پتانسیل عظیم را جامه عمل بپوشانیم، اولا لازم است تا استعدادهای ویژه خود را کشف کنیم و به جای آزمون و خطای کور یا پرداختن بی هدف به امور پراکنده، تمرکز خود را بر شکوفایی این استعدادها قرار دهیم. کشف استعدادهای ویژه یک سفر درونی است که با خودآگاهی همراه است.

هر کسی را بهر کاری ساختند.                         مهر آن را در دلش افروختند.

در گام بعد باید در یک سفر بیرونی، فرصتهای محیطی را به درستی شناسایی و ارزیابی کنیم تا بهترین پیوند میان استعدادها و تمایلات درونی خود با فرصتهای محیطی را کشف کنیم. منظور از فرصتهای محیطی، حیطه­هایی است که در محیط فعالیتمان به ان نیاز وجود دارد و در این چهارچوب، فعالیت حرفه­ای ما برای گروهی از انسانها ارزش ویژه دارد. اگر بتوانیم همگرایی و انطباق خوبی بین استعداد و تمایلات درونی خود با فرصتهای محیطی پیدا کنیم، به اصطلاح ایکیگای خود را کشف کرده ایم که همان سعادت و کامیابی واقعی در زندگی است.

اما نکته مهم این است که برای حرکت از نقطه فعلی به سمت ایده آل خود، باید از یک نقشه راه خاص خودمان تبعیت کنیم. نقشه راهی که ما را از دامها و تله های موجود در مسیر پر فراز و نشیب زندگی حرفه­ای مصون دارد. علاوه بر ترسیم دقیق این نقشه راه، باید بدانیم چگونه این نقشه را عملی کنیم و قطعا در این مسیر نیاز به یک مربی و بلد راه داریم.

طی این مرحله، بی همرهی خضر مکن                          ظلمات است، بترس از خطر گمراهی

هرم تخصص مدلی جامع، عملی و قابل فهم برای معماری نقشه راه تعالی فردی می­باشد. این مدل نخستین بار در کتاب خاص باش تالیف دکتر محمد حسین رضازاده و دکتر محمد وکیلی شرح داده شده است. در این کتاب که در سال ۱۴۰۰، به عنوان کتاب برتر سال معرفی شد، گامهای حرفه ای شدن در یک زمینه مشخص تحصیلی، شغلی، هنری، ورزشی و… با مدل هرم تخصص تشریح شده است. هر چند در کتاب خاص باش این مدل با ذکر مصادیق بومی و  واقعی فراوان به زبانی ساده و روان بیان شده ، اما برای اینکه علاقه مندان بتوانند به صورت عملی، نقشه راه اختصاصی خود را طراحی و پیاده سازی کنند، در کارگاه­های آموزشی  دکتر محمد وکیلی، موسس آکادمی خاص باش، دانشپذیران  با کمک یک کتابچه راهنمای عملی، نقشه راه خود را به صورت گام به گام تدوین می­کنند. در این کارگاه­ها شرکت کنندگان ابتدا با آزمون استعدادسنجی کلیفتون به نقاط قوت خود پی می برند. سپس با آزمون رغبت سنج هالند، تمایلات خود را آشکار می­کنند. در ادامه نقطه انطباق استعدادها و تمایلات خود را با فرصتهای محیطی مشخص می کنند. در این مرحله نقطه ایکیگای هر فرد مشخص می­شود که بر اساس آن می­تواند چشم انداز برانگیزاننده ای را برای آینده خود ترسیم کند. در ادامه بر اساس الگوی هرم تخصص و مقایسه وضعیت فعلی و ایده­آل خود ، نقشه راه تعالی ترسیم می گردد.

اگر شما احساس می­کنید تا این مقطع از زندگی، استعداد ها و توانمندیهای خود را به صورت کامل کشف یا بهره برداری نکرده­ اید یا علیرغم تلاشهای فراوان به موقعیت مالی، رفاهی، خانوادگی و… ایده آل خود دست نیافته­اید، شرکت در این کارگاه ها می­تواند نقطه عطف مهمی را برای شما رقم بزند.

شرکت در سومین کنفرانس ملی تعالی فردی و کوچینگ کسب و کار فرصتی است مغتنم برای آشنایی اولیه با الگوی مدیریت عمر و نقشه راه تعالی فردی. بعد از این آشنایی باید دست به کار تدوین نقشه راه تعالی خود شوید و با ایجاد عادتهای کارامد، به صورت عملی طی طریق در مسیر جدید را پیش ببرید تا گام به گام به ایکیگای خود نزدیک و نزدیک تر شوید.

اخبار مرتبط

نظرات