امروز: شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴
زمان انتشار : سپتامبر 30th, 2025 12:32 | کد خبر : 26115 | چاپ این مطلب چاپ این مطلب

مکانیسم ماشه؛ تیر خلاص به اعتماد اروپا

ایران توانسته در ساخت و تولید پهپادهای پیشرفته در جهان حرف اول را بزند تا جایی که خود رئیس جمهور آمریکا از قدرت پهپادی ایران شوک زده شده است.

مغانه آنلاین- سه شنبه ۰۸مهر۱۴۰۴

چرا آمریکا و اروپا در این برهه از زمان مکانیسم ماشه را فعال می نمایند،ایران چندین سال است که تحریم از سوی آمریکا قرار دارد و موضوع جدید نیست که آمریکا از آن بعنوان یک راهبرد علیه ایران بهره ببرد.

این اقدام در واقع بعنوان یک امتیاز سیاسی برای رژیم صهیونیستی از سوی آمریکا و اروپا است،اسرائیل در مجامع بین الملل به شدت به سوی انزوای سیاسی حرکت می‌نماید و این موضوع باعث شده است که تحریم های گسترده از سوی کشورهای جهان را بر علیه اسرائیل بدنبال داشته باشد.

امروز نفوذ محبوبیت رهبر انقلاب حتی فراتر از مرزها و منطقه رفته است زمانیکه رهبر انقلاب اعلام کرد کشورهای جهان همکاری ها انرژی را با اسرائیل قطع نمایند بعد از آن کلمبیا صادرات زغال سنگ به سرزمین های اشغالی را قطع کرد.

نفوذ قدرت سیاسی و اقتصادی ایران در جهان روز به روز در حال افزایش است و این موضوع آمریکا را به شدت نگران کرده است،ایران به خوبی می‌تواند تحریم ها رو دور بزند حتی ایران توانسته تا نزدیکی مرزهای آمریکا نیز نفوذ نماید و آمریکا از این موضوع نگران است و می‌توان گفت خطای راهبردی اروپا شکل گرفته است و ایران می‌تواند انقلاب اقتصادی را آغاز نماید و یک اقتصاد برتر در منطقه باشد بازدارندگی ایران در منطقه حفظ خواهد شد موضوع برد موشک های ایران بدون داشتن بمب اتم نیز برای آمریکا سخت است تا جایی که برای رژیم صهیونیستی مخاطره آمیز نباشد.

ایران توانسته در ساخت و تولید پهپادهای پیشرفته در جهان حرف اول را بزند تا جایی که خود رئیس جمهور آمریکا از قدرت پهپادی ایران شوک زده شده است و این موضوع فروش سلاح های پیشرفته را از شرکت های تسلیحاتی که در خدمت کشتار مردم منطقه و جهان هستند متوقف نماید و سلاح های ایران در حوزه دفاعی استفاده گردد.

قدرت موشکی ایران بعنوان یک قدرت منطقه ای حتی در تصمیم کشورهای عرب منطقه در همکاری های نظامی با رژیم صهیونیستی تاثیر خواهد گذاشت و نفوذ منطقه ای اسرائیل را متوقف خواهد کرد،بنابراین با همه اوضاع ایران نه تنها منزوی نخواهد شد بلکه در جهان نفوذ سیاسی و اقتصادی خواهد داشت تا جایی که حتی سرمایه گذاری های جهانی در ایران حضور یابند ایران توانسته قدرت بازدارندگی خود را نشان دهد و اسرائیل نتوانست آنچنان در مقابل ایران مانور دهد و اوج مهاجرت ها در سرزمین های اشغالی در حملات و پاسخ ایران به سرزمین های اشغالی مشاهد گردید و این اتفاق به هیچ وجه برای اسرائیل مطلوب نبود.

یادداشت از: افشین خاک نژاد

اخبار مرتبط

نظرات