امروز: دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴
زمان انتشار : ژوئن 16th, 2025 8:49 | کد خبر : 25857 | چاپ این مطلب چاپ این مطلب

مشاهده یک بره آهو در دشت مغان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از تولد اولین بره آهو در سال جاری در منطقه حفاظت شده مغان خبر داد.

دوشنبه ۲۶خرداد ۱۴۰۴

حسن قاسم پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: طبق پیش‌بینی‌ها و گشت و کنترل های انجام شده در منطقه حفاظت شده مغان، محیط‌بانان اولین بره آهوی متولد شده را دشت مغان مشاهده کردند.

وی با اشاره به اجرای موفقیت‌آمیز طرح احیای آهوی مغان گفت: خوشبختانه با توجه به مناسب بودن شرایط زیستگاه آهوان در دشت مغان، روند احیای آهو به خوبی در حال انجام است که نویدبخش آینده‌ای روشن برای این گونه ارزشمند است.

وی اظهار کرد: طرح احیای آهوی مغان جزو سه طرح برتر حیات وحش در کشور است و با اقدامات و تمهیدات اتخاذ شده آهوی مغان دوباره احیا شده و به شرایط خوبی رسیده است به طوری که در سال‌های اخیر در طبیعت رهاسازی شده و در زیست طبیعی زندگی می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل بیان کرد: هم‌اکنون ۳۵ راس آهو در سایت مغان وجود دارد و طبق بررسی‌ها و پایش‌های صورت گرفته آهوهای مغان با شرایط محیطی منطقه کاملا سازگار شده است ، ضمن اینکه طی یک سال اخیر هیچ شکار، صید و تلفاتی گزارش نشده است و محیط‌بانان در منطقه حضور شبانه‌روزی دارند.

قاسم پور گفت: آهوی مغان از گذشته مورد علاقه مردم به ویژه عشایر شاهسون مغان بوده است و حفاظت این گونه شاخص به صورت مشارکتی بین مردم و ماموران حفاظت محیط زیست انجام می‌شود.

 

اخبار مرتبط

نظرات