امروز: جمعه, ۲۶ بهمن , ۱۴۰۳
زمان انتشار : جولای 11th, 2024 9:56 | کد خبر : 25060 | چاپ این مطلب چاپ این مطلب

افزایش ۲۹درصدی میزان درآمد از کنترل و فروش سوخت در بیله سوار

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل گفت: در جریان سه ماهه اول امسال، میزان درآمد حاصل از کنترل و فروش سوخت در جایگاه مرزی شهرستان بیله سوار  نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹درصد افزایش داشته است.

مغانه آنلاین- پنجشنبه ۲۱-۰۴-۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اردبیل سید حجت مدنی در بازدید از جایگاه مرزی بیله سوار افزود: در حال حاضر روزانه به طور متوسط بیش از ۱۵۰ دستگاه خودروی ایرانی و خارجی در مرز یاد شده کنترل و پایش سوخت می‌شود که آمار نشان از  افزایش ۲۸ درصد در تردد خودروهای ایرانی و افزایش ۴ درصد در خودروهای خارجی دارد.

مدنی افزود: این میزان افزایش درآمد را ناشی از بکارگیری سیستم‌های نرم‌افزاری جدید برای کنترل باک و فروش نفتگاز و بنزین در جایگاه‌های مرزی دانست، افزود: استفاده از نرم افزارهای نوین نقش بسزایی در جلوگیری از قاچاق سوخت دارد.

مدیر منطقه اردبیل اضافه کرد: فروش سوخت در مناطق مرزی یکی از راهکارهای موثری است که می‌تواند بر روند کاهش قاچاق فرآوردهای نفتی، ‌ با توجه به اختلاف قیمت فاحش آن با کشورهای همسایه بسیار موثر باشد.

مدنی  خاطر نشان کرد منطقه اردبیل در حال حاضر با شش ناحیه، سه انبار نفت و یک مرکز سوختگیری هواپیمایی در امر خطیر سوخت رسانی فعالیت می نماید.

 

اخبار مرتبط

نظرات