به گزارش مغانه، مهدی احمدی امروز پنجشنبه در بازدید از تعدادی از خبازی های سطح شهر پارس آباد افزود: پخت و عرضه نان بهداشتی و باکیفیت از مطالبات و خواسته های مردم است لذا باید نانوایان آنرا جدی بگیرند.
وی با بیان اینکه توجه به کیفیت و بهداشت نان به خاطر آنکه با سلامت شهروندان به عنوان مصرف کننده ارتباط مستقیم دارد،امری ضروری و مهم است.
وی از مسوولان و متولیان امور خواست با بازرسی و نظارت های مستمر و پیگیر و راهنمایی و آموزش نانوایان به ارتقا کیفیت نان کمک کنند.
وی سهمیه آرد این شهرستان را ماهانه یک هزار و ۵۵۰تن و شمار نانوانی های منطقه را ۳۱۱واحد ذکر کرد و گفت: نانوایی ها در پخت نان حق استفاده از جوش شیرین را ندارند.
وی با تاکید بر اینکه مردم منطقه در تامین نان با کیفیت و بهداشتی نباید هیچ گونه مشکلی داشته باشد، اظهار کرد: بهبود و ارتقای کیفیت نان در جلوگیری از ضایعات و هدر رفت این قوت لایموت و نعمت الهی بسیار موثر است.
احمدی همچنین از زحمات فعالان حوزه آرد و نان به خصوص نانوایان و کارگران نانوایی که شبانه روز مشغول خدمت رسانی صحیح به مردم هستند تشکر و قدردانی کرد.